Als vrouwen met een man slapen, nemen ze dan een deel van hem op?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Er wordt beweerd: dat als vrouwen met een man zouden slapen, dat ze dan op energetisch vlak een deel oppakken van de persoon waar ze mee slapen.

Als dat daadwerkelijk zo mocht zijn dan wisselen we op energetisch gebied meer uit dan dat we zelf weten.

Nu zou wetenschappelijk bewezen zijn, dat als vrouwen met een man seksualiteit bedrijven dat ze dan ook fysiek DNA kunnen opnemen van die man. Het idee dat als vrouwen met een man slapen, dat ze dan ook in staat zijn om DNA op te nemen van die mannen dat lijkt dan informatie te zijn die we niet kunnen negeren.

Schijnbaar bevind zich een enorme kracht, in deze handeling die ons met onszelf verbind. Dat zou weer een andere reden kunnen zijn om een condoom te gebruiken tijdens de seks. Even nadenken: zodat je jezelf niet zomaar weggeeft aan een ander die niet je partner en of echtgenoot is.

Als vrouwen met een man slapen

Als het daadwerkelijk waar is: dat als vrouwen met een man geslachtsgemeenschap hebben DNA en cellen absorberen. Dan zou dat gelden voor alle mannen, waar ze ooit intimiteit mee hebben gehad. Dan zouden ze levende een energetische afdruk hebben van elke man wiens sperma ze hebben ontvangen.

Dit kan dus belangrijke gevolgen voor veel vrouwen hebben gehad. Vooral voor promiscue vrouwen, vrouwen die onbeschermd geslachtsgemeenschap hebben.

Als dit allemaal waar zou zijn, dan kun je beter geen intimiteit, geslachtsgemeenschap en of seksualiteit met een man hebben die je niet zou willen zijn. En of waar je niets van zou willen overnemen.

Wat houdt promiscuïteit in? Promiscuïteit houdt in dat men verschillende, wisselende, seksuele contacten met meerdere personen heeft.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *