Een leuke en sympathieke vrouw? waar knappen mannen op af?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Waar knappen mannen op af?

Misschien komt dit als een verrassing maar weet je dat de meeste afknappers niets met het uiterlijk te maken hebben?

Nu wil ik uiteraard niet claimen dat het uiterlijk onbelangrijk is want dan zou ik liegen maar je hoeft echt niet mee te doen aan de Miss Nederland verkiezingen om een leuke man aan de haak te kunnen slaan. Het uiterlijk zorgt misschien wel voor een eerste contact, maar alleen het innerlijke bepaald of dit contact blijvend is.

Waar knappen mannen op af? Ik zal je niet langer in spanning houden. Hieronder vind je een lijst van 5 gruwelijke fouten die je echt NIET moet maken.

Voor veel mannen zijn dit namelijk echt DIKKE afknappers. Uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel! Hieronder benoem ik enkele voorbeelden

1. Teveel make up

Als een vrouw teveel make up draagt daar knappen mannen op af.

Wat is teveel make up? Als je een dikke ”plamuurlaag” op je gezicht smeert en/of wanneer je door de make up een heel ander gezicht krijgt.

Verberg je gezicht dus niet achter een hele lading make up maar gebruik het alleen om je sterkte punten te accentueren.

En zorg er ook voor dat de kleuren in balans zijn. Hoe natuurlijker je look, hoe mooier mannen het vinden.

2. Te wanhopig

Soms verlangt een man enkel naar intimiteit en in zo’n situatie heeft hij geen enkel probleem met een wanhopige vrouw die snel het bed in duikt. Dat is immers zijn doel.

Het wordt echter anders als hij serieus op zoek is naar een vriendin. Er vanuit gaande dat hij ”genoeg keuze” heeft zal hij waarschijnlijk nooit voor een wanhopige vrouw gaan. Op een wanhopige vrouw daar knappen mannen op af.

Hij wilt juist die zelfverzekerde vrouw die een uitdaging voor hem is. De vrouw die moeilijk ”te veroveren” is.

Zorg er dus voor dat je nooit wanhopig overkomt want dan knappen mannen op af. Een beetje hard to get spelen is meestal het beste.

3. Geen serieus gesprek kunnen voeren

Hoe zou jij het vinden als een man alleen maar praat over bier, voetbal, seks en geld? Waarschijnlijk zou je daar op afknappen. Toch?

Waarom eigenlijk? Omdat het de indruk zou wekken dat het een oppervlakkige man is.

Zo werkt het dus ook bij veel mannen. Net zoals jij afknapt op een oppervlakkige man knappen mannen af op een oppervlakkige vrouw.

Ze willen geen vrouw die alleen maar kan praten over kleding, make up, de laatste roddel, vriendinnen, geld, etc.

Ik zeg niet dat het verkeerd is om over zulke onderwerpen te praten maar er moet soms  toch ook diepgang in een gesprek zijn.

4. Jezelf anders voordoen

Vrijwel alle intelligente mannen hebben een goede BS meter. Weet je wat dat is? Een BS meter staat voor bullshit meter.

Zodra de bullshit meter van een man herhaaldelijk afgaat is de kans groot dat hij het contact verbreekt en verder zoekt.

Mannen willen absoluut geen vrouw die zichzelf anders voordoet en sommige aspecten van haar leven overdrijft om een ”goede” indruk te maken. Daar knappen mannen op af

Gewoon jezelf blijven is het beste.

5. Flirten met andere mannen

Sommige vrouwen houden van aandacht en zijn dol op flirten. Het maakt hen eigenlijk niet uit of ze een relatie hebben of niet.

Ze zien het namelijk als een onschuldige flirt omdat ze niet ingaan op alle aandacht maar voor de meeste mannen is dit een grote afknapper.

Misschien wel een van de grootste afknappers.  Een man wilt namelijk het gevoel hebben dat hij de enige is voor zijn vriendin/vrouw.

Niet dat ze ook nog interesse heeft in 101 andere mannen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *