6 Redenen Waarom Vrouwen Vreemd Gaan

Posted by: liefde expert - Posted on:

Waarom gaan vrouwen vreemd? Daar zit je dan.

Je bent er net achter gekomen dat je vrouw is vreemdgegaan of hebt in ieder geval het vermoeden. Er gaat maar één vraag door je hoofd heen en dat is; waarom gaan vrouwen vreemd?

Er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom vrouwen vreemd gaan maar in dit artikel zal ik de 6 meest voorkomende redenen onthullen.

1. Ze vindt de seks slecht

Vrouwen willen zichzelf gewild voelen en echte orgasmes ervaren tijdens de seks (er zijn altijd uitzonderingen op de regel). In het begin van een relatie is ze misschien zo verliefd dat ze het niet erg vind dat de seks slecht is maar uiteindelijk zal ze gefrustreerd raken en waarschijnlijk haar heil bij een ander zoeken.

Dat klinkt natuurlijk erg oppervlakkig en het doet ook pijn om zoiets te horen maar het is wel de waarheid. Het is uiteraard niet zo dat alle vrouwen vreemdgaan als de seks slecht is maar het zal de relatie sowieso geen goed doen.

2. Ze voelt zich niet gewaardeerd

Als er een ding slecht is voor een relatie dan is het geen waardering tonen voor hetgeen de ander allemaal voor je over heeft en alles vanzelfsprekend vinden.

Als een vrouw constant leuke dingen voor haar man organiseert, het hele huishouden regelt, cadeautjes koopt en andere lieve dingen doet en nooit een ”dankjewel” of ”ik houd van je” hoort zal ze zichzelf niet gewaardeerd voelen. Wanneer vrouwen in zo’n situatie iemand tegenkomen die hun wel op alle fronten waardeert is de kans groot dat ze vreemd gaan.

3. Er is een gebrek aan aandacht en intimiteit

Veel vrouwen gaan vreemd als er een gebrek aan aandacht en intimiteit is. Het wordt dan meer een broer en zus relatie en daar zitten vrouwen over het algemeen ook niet op te wachten.

Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je als man zijnde romantisch bent, je vrouw genoeg aandacht geeft, genoeg en goede seks hebt en ook leuke dingen met haar doet. Tevens is het ook cruciaal om jezelf zorgzaam en begripvol op te stellen zodat ze met haar problemen bij jou terecht kan en niet naar een ander hoeft te gaan.

4. Ze vind de relatie erg saai

In het begin van de relatie is alles nieuw en spannend maar wanneer veel stelletjes een tijdje bij elkaar zijn veranderd dat opeens.Beiden doffen zichzelf niet meer elke dag op,  de ene dag is hetzelfde als de dag ervoor, er worden bijna nooit meer leuke uitstapjes georganiseerd, er wordt niet meer veel gedeeld onder elkaar en er is vrijwel geen spanning meer.

Alles is bekend en niets is nieuw. Dat is slecht voor een relatie en voor veel vrouwen ook een reden om vreemd te gaan. Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat een relatie leuk en spannend blijft. Doe dus regelmatig samen nieuwe ervaringen op.

5. Ze doet het om wraak te nemen

Het is nooit leuk als een van de twee vreemdgaat.Diegene die bedrogen is voelt zich verraden, het vertrouwen is weg, er wordt een afstand tussen beiden gecreëerd en vaak eindigt dit in een relatiebreuk.

In de gevallen waar overspel in eerste instantie niet tot een pijnlijke relatiebreuk leidt ontstaat er vaak ongewenst veel wrok.

Uiteindelijk leidt die wrok tot de neiging om wraak te nemen door ook vreemd te gaan en veel vrouwen doen dat vervolgens ook. Ze voelen zichzelf beter als ze ”hun man hebben teruggepakt” en willen hem graag laten voelen hoe het voelt om bedrogen te worden.

6. Ze heeft een laag zelfbeeld

Als een vrouw een laag zelfbeeld heeft zoekt ze vaak bevestiging van mannen en daardoor is ze erg gevoelig voor aandacht en complimenten.

Zodra een man lieve dingen zegt, veel aandacht aan haar geeft, constant met haar bezig is en haar laat voelen alsof ze echt speciaal is kan ze in de verleiding komen om vreemd te gaan.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *