Wat mannen willen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Soms vragen we ons wel eens af wat mannen willen? Wat vinden mannen aantrekkelijk aan een vrouw? Iedere man is anders en iedere man heeft zijn verlangens en wensen.

Toch zal ik hieronder enkele algemene punten benoemen wat mannen willen. Onthoud dat geven ontvangen is . De wet van liefde is gebaseerd op overvloed tenminste als het een oprechte liefde is.

Als we anderen onvoorwaardelijk onze liefde schenken, zonder dat we er iets voor terug verwachten groeit de liefde binnen ons, ze breidt zich uit en verenigt. Als de liefde binnen in jezelf groeit dan is dat meestal ook waar te nemen aan de buitenkant. Je uitstraling is anders en dat is iets wat mannen willen.

Door liefde te schenken neemt de liefde binnen in ons toe en daar winnen beiden partners dus bij.

Wat mannen willen

We houden namelijk een gevoel van leegte, als we tevergeefs vervuld proberen te raken door liefde en dat is niet echt wat mannen willen. Het probleem is natuurlijk dat niets in de buitenwereld ons voortdurend en volledig bevredigt en daarom is het van belang dat de liefde van binnen groeit.

Als we altijd van mannen verwachten dat ze al onze verlangens zullen bevredigen en ons hierin teleur stellen, dan ervaren we verdriet en of frustraties. Wat mannen willen is dat je zelf goed in je vel steekt, op de een of andere manier doet ze dat goed. Ze merken dat ze energie van je krijgen en dat is wat mannen willen. Andersom trouwens ook, als een vrouw merkt dat haar man goed in zijn vel zit dan krijgt zij daar ook energie van.

Als beiden partners goed in hun vel zitten in de relatie, dan laden ze elkaar in principe met energie op. Dat is wat mannen willen en vrouwen trouwens ook.

We bestaan allemaal uit een drie eenheid, Ziel, Geest en lichaam en op al deze 3 niveaus hebben we onze behoeftes en verlangens. Als onze behoeftes en of verlangens ontbreken op 1 van deze 3 niveaus dan kunnen we in onbalans raken. De wet van liefde houdt in, dat jij liefde bent en dat je jezelf leert wat je bent, als je liefde aan de partner schenkt.

Wat mannen willen is dat je niet al te vaak bezig bent met je verleden. Want als we maar blijven investeren in het verleden, dan zijn we geneigd te voorspellen dat de toekomst er hetzelfde uitziet. Praat dus niet al te vaak over je exen, geef hem het gevoeld dat hij belangrijk voor je is. Dat is iets wat mannen willen voelen.

Als we erkennen dat de “ballast” uit het verleden ons niet geeft wat we wensen, dan kunnen we dat opgeven. Als we vinden dat we in het verleden gekwetst zijn, bouwen we een afweer op, om ons daartegen in de toekomst te beschermen dat is niet meer dan normaal. Soms kunnen we een ex relatie associëren aan pijn.

Doch een ieder verdiend een eerlijke kans dus probeer de nieuwe man in je leven niet te associëren met een eventuele ex. Dat is wat mannen willen is, dat ze het gevoel krijg dat je hun een eerlijke kans krijgt. Vice versa natuurlijk ook.

Kijk verder dan je ogen, hoor meer dan je oren, kijk bewust met de ogen van liefde naar je partner toe dat is wat mannen willen.

  • Als je wilt weten wat mannen willen in die zin wat ze aantrekkelijk vinden in een vrouw, klik dan hier
  • Als je wilt weten wat mannen willen die alleen maar op lust uit zijn, klik dan hier
  • Waak ervoor dat je niet in een rebound relatie terecht komt.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *