Wat Vinden Vrouwen Het Meest Aantrekkelijk? De Waarheid

Posted by: liefde expert - Posted on:

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk? Iedere vrouw (net als iedere man) is natuurlijk anders.

Er zijn verschillende onderzoeken naar gedaan, maar daar kun je jezelf natuurlijk niet op vastpinnen.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Heeft iemand ooit al eens tegen jou gezegd dat je hele aantrekkelijke vrouwen kunt versieren ongeacht je uiterlijk, inkomen, lengte of leeftijd?

Dacht je toen ongeveer het volgende;

Wat een bullshit, alsof elke man een super aantrekkelijke vrouw zoals Cheryl Cole (of een vrouw die jij erg aantrekkelijk vindt) kan versieren.

Toch moet ik je zeggen dat er een deel van waarheid in zit.

Hoe bedoel ik dat precies?

Omdat je veel aantrekkelijke vrouwen ziet lopen met rijke en knappe mannen schept dit al snel de illusie dat dit de dingen zijn waar vrouwen voor vallen maar dat is niet helemaal waar. Niet iedere vrouw is het zelfde en ook niet iedere man is hetzelfde.

(Dat een man rijk en knap is helpt natuurlijk wel maar als jij niet rijk en knap bent betekent het niet dat erg aantrekkelijke vrouwen buiten jouw bereik liggen)

Er spelen namelijk andere factoren mee die ervoor zorgen dat vrouwen dat soort mannen erg aantrekkelijk vinden.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Uit onderzoek is gebleken dat mannen het uiterlijk het belangrijkste vinden. Op basis daarvan maken ze een eerste selectie en vervolgens komen uiteraard ook andere aspecten aan bod zoals het innerlijk.

Het is dus niet vreemd dat wij in eerste instantie verwachten dat vrouwen het uiterlijk ook het belangrijkste vinden. Vrouwen denken echter niet hetzelfde als een man.

Uit datzelfde onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen niet het uiterlijk maar de sociale status het belangrijkste vinden. Een man met een hoge sociale status is dus aantrekkelijker dan een man met weinig sociale status.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk: wanneer heeft een man een hoge sociale status?

In de natuur wordt de meest aantrekkelijke man (diegene met de hoogste status) vaak beschreven als het alfa mannetje. Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Waar kun je een alfa mannetje aan herkennen? Het alfa mannetje is meestal:

  • De leider van de hele groep
  • Diegene met het meeste zelfvertrouwen
  • Iemand met een zeer sterke eigen wil
  • Erg dominant qua karakter
  • Fysiek erg sterk en gezond
  • Iemand die risico’s durft te nemen
  • Een problematische situatie goed weet op te lossen
  • Iemand die gaat voor wat hij wilt

Uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel maar over het algemeen vallen vrouwen op een man met de bovenstaande eigenschappen (of dat nu bewust is of niet).

De reden waarom je dus veel aantrekkelijke vrouwen met knappe en rijke mannen ziet rondlopen is niet omdat ze zo rijk of knap zijn maar omdat het doorgaans de alfa mannen zijn.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan zo’n man?

Het heeft te maken met het vrouwelijke oerinstinct.

Vroeger was de wereld een stuk gevaarlijker en als een vrouw haar overlevingskansen wou vergroten kon ze het beste kiezen voor een man met een hoge sociale status. Hij was immers de leider en daarom zou ze veilig zijn bij hem.

De wereld heeft zich inmiddels ontwikkeld en vrouwen zijn hier misschien niet meer bewust mee bezig maar het oerinstinct zit er nog altijd in. In mijn optiek zal het ook een lange tijd duren voordat dit verdwijnt (als dat al gebeurt).

Als je wilt dat een vrouw jou aantrekkelijker gaat vinden zul je dus meer moeten overkomen als de leider, iemand met veel zelfvertrouwen, iemand die precies weet wat hij wilt, iemand die niet te stoppen is, iemand met een sterke wil, een uniek iemand, kortom de alfa man.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *